Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA AFERU S NJIM, A SADA PRIZNALA DA GA VOLI: Luna otkrila zašto i dalje POMINJE jednu osobu iz spoljnog sveta…

Voditelj Milan Milošević, u toku sinoćne emisije, upitao je Lunu Đogani zašto i dalje pominje i pozdravlja jednu osobu iz svoje prošlosti. Reč je zapravo o Nenadu Sinđeliću Gastozu, o kome je Luna pričala i sa Sanjom Stanković. “To je jedna osoba, ne u smislu ljubavi… To je jedna osoba koja mi je mnogo pomogla The post IMALA AFERU S NJIM, A SADA PRIZNALA DA GA VOLI: Luna otkrila zašto i dalje POMINJE jednu osobu iz spoljnog sveta… appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VLADA JE ISKOMPLEKSIRAN, A BANETA GOTIVIM NAJVIŠE: Stanija osula paljbu po Crnogorcu! Napraviće joj haos kad čuje

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2019, 18:27

Bivši učesnik rijalitija Zadruga, Vladimir Tomović, javno je ostavio svoju devojku Staniju Dobrojević i to zbog Baneta Čolaka, s kojim je ona većinu vremena provodila otkad se vratila u Belu kuću. Voditelj Milan Milošević je u emisiji “Pretres nedelje” upitao Dobrojevićevu da li očekuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.