Izvor: Scandal.rs, 22.Feb.2020, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Berković hteo da prebije Milana Stankovića! Ne može da suzbije LJUBOMORU!

Nije tajna da Haris Berković važi za ljubomornog momka i da štošta zamera svojoj devojci Radi Manojlović! Ona je starija od njega, ima više iskustva na estradi, a i jako je lepa i zgodna i uz to uspešna, te ne čudi što njen dečko strepi da će mu je neko oteti! Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: The post Haris Berković hteo da prebije Milana Stankovića! Ne može da suzbije LJUBOMORU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ljubomoran! Haris Berković hteo da bije Milana Stankovića zbog Rade Manojlović?!

Izvor: Tracara.com, 23.Feb.2020, 11:00

Nije tajna da Haris Berković važi za ljubomornog momka i da štošta zamera svojoj devojci Radi Manojlović! Ona je starija od njega, ima više iskustva na estradi, a i jako je lepa i zgodna i uz to uspešna, te ne čudi što njen dečko strepi da će mu je neko oteti! Međutim, Rada nikada nije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.