Gajić oduševljen, šta je to Stanković doneo Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajić oduševljen, šta je to Stanković doneo Zvezdi?

Desni bek "crveno-belih" pun utisaka.

Postoje naznake da bi Milan Gajić u nastavku sezone mogao da dobije veću minutažu dolaskom Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde, ali u razgovoru za klupski sajt nekadašnji mladi reprezentativac Srbije istakao je da je konkurencija velika.

"U svakom klubu postoji konkurencija. Nikad nisam imao problem konkurencije i borbe za poziciju jer kad je zdrava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao što je kod nas, onda je to garant za uspeh. Tu sam da se borim, cilj mi je da se ustalim na terenu a put do toga je trnovit, stvari u životu moraju da se poklope. I kad nekad mislite da ste blizu, ne moraju planovi da vam se ostvare. Mi smo svi ovde u funkciji kluba, za nas je važno da dostignemo zacrtane ciljeve", ističe Gajić.

Novi trener Dejan Stanković doneo je mnogo novina u rad, Milana je posebno oduševio.



"Mene je fascinirala neverovatna pozitivna energija koju je Mister doneo sa sobom. Mnogo entuzijazma, mnogo volje i želje. Zajedno smo skoro mesec dana, vide se novine koje je uneo, dosta se potencira na taktici, što je očekivano, s obzirom da je proveo većinu karijere u Italiji"
, kazao je desni bek.

Crvena zvezda je u Turskoj odigrala dva meča, pobedila je Arku (3:2), remizirala sa Vardarom (0:0), a već sutra je očekuje najozbiljnija provera – Ludogorec.

"Igramo utakmice iz punog treninga, nameštamo se polako, radimo korekcije i iz meča u meč bićemo sve bolji. Ne sumnjam u to jer radimo jako, kvalitetno. Ostaje nam četiri utakmice da sve legne na svoje mesto. Očekujem uspešno i trofejno proleće", zaključio je Gajić, koji je 28. januara u Beleku proslavio 24. rođendan.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.