Dunja Ilić iznela šokantne optužbe na račun Milana Stankovića!

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2023, 10:25

Dunja Ilić iznela šokantne optužbe na račun Milana Stankovića!

Dunja Ilić je preko svog Instagrama iznela šokantne i teške optužbe na račun pevača Milana Stankovića! Ona ga je optužila za razne nedolične radnje, navodeći čak i njegov broj telefona...

Tvrdnje Dunje Ilić izazvale su ogromnu pažnju, ali i osudu javnosti, pa su mnogi bili zatečeni ovakvim izlivom besa i optužbama na njegov račun.

"Ako vam treba bilo kakva informacija o Milanu Stankoviću, ped*erčini za koje imam dokaze da je razvlačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << maloletnike po svom stanu, samo mi javite. Mogla sam od njega mnogo da zaradim, lik je mnogo grozan i može da ide u svaki manastir, odvratan je." - napisala je Dunja ali nije se tu zaustavila:

"Evo sada njegov broj kako privlači maloletnike nakaza, jer fizički nikog ne bi privukao sigurno, ne kupa se po desed dana i smrdi mu iz usta na metar." - napisala je Dunja Ilić.

 
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.