Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama Rade Manojlović: Posle svadbe Danijele Karić i Ivana Mileusnića, Haris Berković uradio ovo!

Rada Manojlović bila je jedan od zvanica na svadbi Danijele Karić i Ivana Mileusnića, a razlog zbog koga je kasnila dva sata jeste njen dečko Haris Berković i njihova žestoka svađa zbog Milana Stankovića. “Rada je trebalo da dođe sa Harisom, ali kada je ovaj čuo da sede za stolom s njenim bivšim dečkom Milanom The post Drama Rade Manojlović: Posle svadbe Danijele Karić i Ivana Mileusnića, Haris Berković uradio ovo! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK PEVAČICE SA BIVŠIM: Dečko Rade Manojlović pobesneo i OSTAVIO je zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2019, 00:10

Konflikt!..Rada Manojović i Haris Berković posvađali su se samo nekoliko sati pre svadbe Karića, i to zbog saznanja da će sedeti za istim stolom sa Milanom Stankovićem. Radin novi dečko je objasnio da ne može da podnese da sedi pored bivšeg, pa je demonstrativno odustao od slavlja, na koje je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.