Donarumin naslednik je Srbin! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donarumin naslednik je Srbin! (video)

Italijanski mediji pisali o mladim golmanima.

"Calciomercato", poznati italijanski medij koji ima i englesko izdanje, pisao je danas o mladim golmanima koji brane u Italiji koji imaju potencijal da postanu dobri kao što je to golman Milana Donaruma.

Ko će to biti "sledeći Donaruma" kojeg je, ako se sećate, Siniša Mihajlović ubacio u startnu postavu Milana i prvi mu je pružio šansu kao najtalentovanijem golmanu Italije, možda i sveta?

Jedan od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i Srbin, Filip Stanković.

Filip će morati čitav svoj život da sluša da je sin legende Intera Dejana Stankovića, a kako bi to u fudbalskom svetu manje slušao, pokušaće da izgradi svoje ime među stativama Intera.

Stanković je fenomenalan ove sezone, na 50% mečeva nije primio gol ove sezone (Primavera i LŠ za omladince) i predstavljen je kao neko od koga se očekuju velike stvari.

Ovaj momak ima 17 godina, nadamo se da će se razvijati u pravom smeru i da ćemo ga gledati jednog dana i na golu reprezentacije Srbije.


Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.