Da li su to Rada i Milan ponovo zajedno?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su to Rada i Milan ponovo zajedno?

Posle pisanja pojedinih domaćih tabloida da je raskinula ljubavnu vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, pojavile su se spekulacije da se vratila starom dečku Milanu Stankoviću.

Ovakve priče pokrenula je jedna objava Milana Stankovića na društvenoj mreži Instagram. On je obavestio pratioce da je zapratio na ovoj mreži bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << devojku Radu Manojlović, što je bilo dovoljno da njegovi fanovi pomisle da su se pomirili.

Brzo su počeli da ga zapitkuju u porukama da li je ponovo sa Radom, a onda je pevač novom objavom te insinuacije prekinuo.

- Nismo zajedno i ništa se ne dešava. Samo mirno - napisao je Milan i tako svima stavio do znanja da nije ponovo u ljubavi sa Manojlovićevom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.