VRATI SE! Isplivala šok prepiska RADE I MILANA - Internet bruji od ovih poruka: Izašao sam iz KUĆE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 15:12

"VRATI SE!" Isplivala šok prepiska RADE I MILANA - Internet bruji od ovih poruka: "Izašao sam iz KUĆE..."

Bivši partneri u kontaktu

Rada Manojlović i Milan Stanković jedni su od najuspešnijih pevača koji su se proslavili učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", a oboje su postali "Grandovi" puleni 2007. godine kada su postali finalisti muzičkog šoua.

Tokom takmičenja su se družili, kao i godinu dana nakon učešća u ovom šou programu, a onda su ušli u vezu u avgustu 2008. godine tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori.

Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno, međutim ni to nije dugo potrajalo. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

Ipak, da su i dalje u kontaktu, danas je potvrđeno, kada je isplivala prepiska bivših ljubavnika.

- Danas sam izašao iz kuće i živ sam - napisao je Milan Stanković na Tviteru, a onda mu je Rada odgovorila...

- Nije moguće, vrati se brzo unutra, upali tv, otvori sve portale i videćeš da je to što ti radiš nemoguće, bukvalno podvig - napisala je Manojlovićeva.

- Ja sam izgleda specijalno hrabar, kad nisam umro na ulici niti ubio nekoga ovako nemaskiran i "opasan po okolinu" - odgovorio joj je Milanče.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Da li će Radinom partneru, Harisu Berkoviću, ovo smetati, ostaje da vidimo.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Antikorona prepiska Rade Manojlović i Milana Stankovića: Bivši par i dalje u kontaktu

Izvor: Tracara.com, 22.Sep.2021, 08:59

Rada Manojlović i Milan Stanković takmičili su se u „Zvezdama Granda“ 2007. godine, a godinu dana kasnije ušli su u emotivnu vezu tokom jedne od turneja. Usled navodno velikog pritiska medija, u martu 2009. godine su raskinuli, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.