Izvor: Scandal.rs, 13.Sep.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKMIČILA SE U “ZVEZDAMA GRANDA” SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ, RADOM MANOJLOVIĆ I MILANOM STANKOVIĆEM, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA!

Jelena Marinkov 2007. godine započela je muzičku karijeru pod okriljem “Grand” produkcije. Snimala je pesmu po pesmu, borila se za svoje mesto na estradi, ali poslednjih godina gotovo da je nema u medijima, niti snima nove pesme. Ona se takmičila u “Zvezdama Granda” sa Katarinom Živković, Radom Manojlović, Milanom Stankovićem i Dinčom, ali nije uspela The post TAKMIČILA SE U “ZVEZDAMA GRANDA” SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ, RADOM MANOJLOVIĆ I MILANOM STANKOVIĆEM, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.