MILAN STANKOVIĆ JAVNO PROZVAO KIJU KOCKAR! Svima otkrio šta je oštro zamerio pevačici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN STANKOVIĆ JAVNO PROZVAO KIJU KOCKAR! Svima otkrio šta je oštro zamerio pevačici (FOTO)

Kako će ona reagovati na ovo?!

Popularni pevač Milan Stanković putem društvenih mreža često komunicira sa pratiocima, međutim, ovoga puta je javno prozvao Kiju Kockar, iako se zna da su oni u dobrim odnosima (bar su bili do sada).

Milan je odgovarao na pitanja putem Instagrama, a takođe je i on postavio jedno pitanje koje je glasilo "Koga otpratiti sa Instagrama".

Na to mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od fanova odgovorio da otprati Kiju Kockar, a Milanov odgovor je sve iznenadio.

- Možda nju, ne lajkuje, a gleda storije - napisao je Milan na Instagramu, a mnoge je ovakva reakcja iznenadila.

Caught up in the in-crowd, now you're in style.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Dec 13, 2019 at 3:08am PST

Fanovi pretpostavljaju da je reč o šali, jer je poznato da su Milan i Kija ranije imali dobar odnos, a ostaje da vidimo kako će pobednica rijalitija na ovo odreagovati.

BONUS VIDEO: "Školujem troje dece, otplaćujem kredit i nije mi lako" Mina Lazarević ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKO ŽIVI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.