ZAMENIK DIREKTORA URGENTNOG: Bekovo stanje izuzetno teško, prognoza neizvesna!

Izvor: Kurir, 14.Nov.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMENIK DIREKTORA URGENTNOG: Bekovo stanje izuzetno teško, prognoza neizvesna!

Oko 17 i 30 primljen pacijent sa teškim telesnim povredama. Operacija je završena, ali su prognoze neizvesne

BEOGRAD - Dr Dušan Jovanović zamenik direktora Urgentnog centra rekao je večeras da je biznismen Milan Beko operisan i da je za sada stabilno, ali da su mu nanete povrede opasne po život.

"Oko 17 i 30 primljen pacijent sa teškim telesnim povredam najveropvatnije zadobijene od vatrenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oružja. Operacija je završena, stanje je trenutno stabilno ali su prognoze neizvesne", rekao je Jovanović.

Podsetimo, Beko je večeras upucan u stomak sa najmanje tri metka ispred svoje kuće u Ulici Andre Nikolića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BEKO OPERISAN: Stanje stabilno, ali povrede opasne po život!

Izvor: Press, 14.Nov.2014

Biznismen Milan Beko operisan je večeras u Urgentnom centru u Beogradu i njegovo stanje je stabilno, saznaje Tanjug. . Jovanović je novinarima ispred Urgentnog centra rekao da je Beko primljen u Urgentni centar u 17.30 sa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.