Ukinuta presuda za pokušaj ubistva Milana Beka

Izvor: Beta, 10.Jul.2020, 12:32

Ukinuta presuda za pokušaj ubistva Milana Beka

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je Aleksandar Zdravković osudjen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka.Posle razmatranja žalbi koje su na presudu podnele stranke u postupku, drugostepeni sud je doneo odluku da sudjenje Zdravkoviću, zbog bitnih povreda postupka, bude ponovljeno, objavila je danas Politika.Odlukom Apelacionog suda, pritvor u kojem se Zdravković nalazio četiri godine, zamenjen je merom kućnog pritvora sa elektronskim nadzorom.Prvostepenom presudom je utvrdjeno da je Zdravković sa još jednom osobom doveo u opasnost život Beka i njegovog vozača i zbog toga ga je prvostepeni sud osudio za pokušaj ubistva.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ukinuta presuda za pokušaj ubistva Milana Beka, suđenje se ponavlja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jul.2020

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je Aleksandar Zdravković osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka 2014. godine, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa Mirjana Piljić, koordinatorka za medije tog suda. Posle razmatranja žalbi koje su na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.