Sutra pripremno ročište u postupku protiv  Predraga Bubala

Izvor: Blic, 21.Maj.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pripremno ročište u postupku protiv Predraga Bubala

Pred Specijalnim sudom u Beogradu sutra bi trebalo da se održi pripremno ročište u procesu protiv bivšeg ministra privrede i privatizacije Predraga Bubala i još sedam optuženih za zloupotrebe prilikom prodaje paketa državnih akcija u "Luci Beograd" preduzeću Milana Beka "Vorldfin" iz Luksembruga.

Ročište je zakazano i za petak, 23. maj.

Pripremno ročište je zatvoreno za javnost i na njemu se utvrđuje koje su činjenice iz optužnice sporne i koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se izvoditi kao dokaz.

Nakon pripremnog ročišta sud će da zakaže početak suđenja - glavni pretres, koji će se odvijati uz prisustvo javnosti.

Bubalo je uhapšen 14. juna prošle godine i do 27. decembra je bio u pritvoru kada je pušten da se brani sa slobode.

Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković i Milan Beko na pocetku su bili zajedno u poslu oko "Luke Beograd" i u maloprodajnom lancu "C-market", ali se Mišković povukao kasnije iz " Luke", a Beko iz "C-marketa".

"Luka Beograd", koju je Beko preuzeo 2004. i 2005. godine, je jedan od predmeta na takozvanom spisku 24 sporne privatizacije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi dokazi protiv bivšeg ministra Bubala

Izvor: Blic, 22.Maj.2014, 07:52

Pripremni postupak u slučaju „Luke Beograd“ protiv bivšeg ministra privrede i privatizacije Predraga Bubala i još sedam optuženih počinje danas u Specijalnom sudu...Pripremno ročište je zatvoreno za javnost i na njemu će se tužilaštvo i odbrana izjasniti o činjenicama koje nisu sporne...

Nastavak na Blic...

Bubalo negirao krivicu

Izvor: B92, 22.Maj.2014

Beograd -- Bivši ministar privrede Predrag Bubalo negirao optužbe za zloupotrebu službenog položaja prilikom prodaje paketa državnih akcija u Luci Beograd..Te akcije su prodate preduzeću Milana Beka "Vorldfin" iz Luksembruga...Na pripremnom ročištu koje je održano danas u Specijalnom sudu u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.