Osumnjičenoj u slučaju Beko određen pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenoj u slučaju Beko određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor M. A. (31) koja se sumnjiči da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

M. A. je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog djela koje joj se stavlja na teret i zaprećene kazne za to djelo od preko 10 godina zatvora.

Način izvršenja krivičnog djela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, precizirala je portparol tog suda Tanja Koljenšić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Osumnjičenoj se na tert stavlja krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, za koje je zaprećena kazna od 10 do 30-40 godina zatvora.

M. A. je prethodno saslušana kod tužioca koji je predložio pritvor i pokrenuo istragu protiv nje.

Biznismen Milan Beko je u policiji u prisustvu tužioca dao iskaz u svojstvu građanina. Time je nastavljena istraga o pokušaju njegovog ubistva.

Ranije u toku dana ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su nepobitne informacije da je DNK M.A. identičan DNK koji je nađen na čauri s mesta napada na Beka, ali da će tek biti utvrđeno kakvu je konkretnu ulogu imala u tom slučaju.

On je poručio da su netačne medijske spekulacije o tome da je povezana sa drugim krivičnim djelima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.