NASTAVAK SUĐENjA ZA POKUŠAJ UBISTVA BEKA: Adrovcu konačno radi link

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVAK SUĐENjA ZA POKUŠAJ UBISTVA BEKA: Adrovcu konačno radi link

Posle više meseci čekanja da se srpske i švajcarske vlasti dogovore, ove nedelje će konačno biti omogućeno svedočenje Ivana Adrovca putem video--linka iz zatvora u Švajcarskoj POSLE više meseci čekanja da se srpske i švajcarske vlasti dogovore, ove nedelje će konačno biti omogućeno svedočenje Ivana Adrovca putem video--linka iz zatvora u Švajcarskoj, u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje i prijatelja Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Pročitajte još - Ivan Adrovac ipak svedoči preko video-linka Ispitivanje Adrovca biće obavljeno u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, a njemu će prisustvovati i optuženi. Inače, Ivan Adrovac je u zatvoru u Cirihu, gde služi kaznu od 14 godina zbog pljački zlatara u državama Zapadne Evrope. On je, između ostalog, od početka procesa koji se vodi za pokušaj ubistva Beka, u medijima pominjan kao jedan od učesnika ovog dela, ali nikada nije bio i zvanično osumnjičen.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ADROVCU PRORADIO VIDEO-LINK Uskoro nastavak suđenja za pokušaj ubistva Beka

Izvor: Blic, 21.Jan.2019, 00:19

Posle više meseci čekanja da se srpske i švajcarske vlasti dogovore, ove nedelje će konačno biti omogućeno svedočenje Ivana Adrovca putem video-linka iz zatvora u Švajcarskoj, u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje i prijatelja Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.