Milić: Policija rasvetljava napade na Beka i Vujačića

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić: Policija rasvetljava napade na Beka i Vujačića

Načelnik beogradske policije Veselin Milić očekuje da inspektori brzo rasvetle pokušaj ubistva Milana Beka kao i da policija utvrđuje motiv napada na dekana Fakulteta političkih nauka Iliju Vujačića.
Milić je za RTS naveo da su uhapšeni osumnjičeni za napad na Vujačića i da će biti provereno da li ih je neko instruisao i organizovao. 

Načelnik beogradske policije je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kazao da je policija angažovana na slučaju pokušaja ubistva Beka sve vreme od kada se napad i desio.

Sve operativne ekipe to rade, "ali vi morate da shvatite da mi imamo tehničke probleme i nemamo svuda adekavatne sisteme", objasnio je Milić.

Načelnik beogradske policije je dodao da Beograd nije adekvatno pokriven kamerama, kao i da nema automatske obrade DNK podataka, već da se sve to radi ručno, kao i da se pregled baznih stanica radi ručno.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasvetljavanje napada na Vujačića i Beka

Izvor: RTS, 20.Nov.2014, 13:40

Policija utvrđuje motiv napada na dekana Fakulteta političkih nauka Iliju Vujačića. Načelnik beogradske policije Veselin Milić podseća da su uhapšeni osumnjičeni za to delo i da će biti provereno da li ih je neko instruisao i organizovao. ..Veselin Milić očekuje da inspektori brzo rasvetle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.