Milić: Još se ne zna da li je na Beka pucao profesionalac

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Dec.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić: Još se ne zna da li je na Beka pucao profesionalac

Načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić izjavio je da se još uvek ne zna da li je na biznismena Milana Beka pucao profesionalac ili amater.

"Nakon dosadašnje istrage, ne može se pouzdano tvrditi da li je reč o profesionalnom, naručenom ubistvu. Preduzimaju se sve operativne taktične i tehničke mere i druge radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom", rekao je Milić u intervjuu za list Politika od utorka.

On je naveo da je urađena je analiza >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svih materijalnih tragova nađenih na licu mesta, a da je u toku detaljna provere baznih stanica i kamera, kao i da se razgovora sa svim osobama koje mogu da doprinesu rasvetljavanju slučaja.

Biznismen Milan Beko ranjen je 14. novembra sa dva hica u stomak, ispred porodične kuće u beogradskom naselju Senjak.

Dan posle napada premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekli su da na Beka nije pucao profesionalac.

U istrazi je do sada saslušano više svedoka, među kojima su, kako su preneli mediji, biznismen Stanko Subotić i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milić: Još se ne zna da li je na Beka pucao profesionalac

Izvor: Blic, 30.Dec.2014

Načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić izjavio je da se još uvek ne zna da li je na biznismena Milana Beka pucao profesionalac ili amater..."Nakon dosadašnje istrage, ne može se pouzdano tvrditi da li je reč o profesionalnom, naručenom ubistvu. Preduzimaju se sve operativne taktične...

Nastavak na Blic...

NAČELNIK MILIĆ: Još ne znamo da li je na Beka pucao profesionalac ili amater

Izvor: Kurir, 30.Dec.2014

BEOGRAD - Načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić izjavio je da se još uvek ne zna da li je na biznismena Milana Beka pucao profesionalac ili amater..."Nakon dosadašnje istrage, ne može se pouzdano tvrditi da li je reč o profesionalnom, naručenom ubistvu. Preduzimaju se sve operativne...

Nastavak na Kurir...

''Ne znamo da li je na Beka pucao profesionalac ili amater''

Izvor: Press, 30.Dec.2014

Načelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić kaže da se još ne zna da li je na biznismena Milana Beka pucao profesionalac ili amater. . U intervjuu za današnju ''''Politiku'''', Milić je rekao da se na osnovu dosadašnje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.