Milan Beko ponovo na saslušanju

Izvor: BKTV News, 08.Maj.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Beko ponovo na saslušanju

Biznismen Milan Beko ponovo je u MUP-u na saslušanju, prenosi B92. Ovog puta saslušava se zbog poslovanja u periodu posle preuzimanja Luke Beograd.

Njegovo saslušanje počelo je nešto posle 10 časova, u prostorijama Uprave kriminalističke policije u Palati Srbija.
Podsaetimo, Beko je već bio u MUP-u na saslušanju zbog privatizacije Luke Beograd i to 29. januara. On je u Upravi kriminalističke policije u svojstvu građanina saslušavan 6 sati, a još tada >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je rečeno da će uskoro uslediti nastavak saslušanja.
Beko je nakon saslušanja novinarima rekao da je policiji i Tužilaštvu pokušao da ukaže na razloge zbog kojih je godinama stvaran privid o navodnim nezakonitostima u postupku sekundarne privatizacije Luke Beograd.
“Mislim da sam nakon šest sati uspeo da objasnim policiji i Tužilaštvu sve okolnosti oko preuzmanja akcija Luke Beograd i da ukažem na razloge zašto je stvaran privid o navodnim nezakonitostima u postupku sekundarne privatizacije Luke”, rekao je Beko.
Privatizacija Luke Beograd jedna je od 24 sporna predmeta na koje je ukazala i EU, tom temom se bavio “Insajder”, a takođe se navodi u izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije Verice Barać.
Beko se danas, navodno, saslušava zbog poslovanja nakon perioda privatizacije Luke Beograd i registracije ćerki firmi, navodi Blic.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Beko ponovo na saslušanju

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Maj.2013

U Ministarstvu unutrašnjiih poslova Srbije danas je počelo ponovo saslušanje biznismena Milan Beko zbog poslovanja u periodu poslije preuzimanja Luke Beograd, javila je televizija B92. Saslušanje Beka počelo je oko 10 časova u prostorijama Uprave kriminalističke policije u Palati Srbija, navodi...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.