Đilas danas sa Bekom o „Luci Beograd”

Izvor: Politika, 06.Jul.2011, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas danas sa Bekom o „Luci Beograd”

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas razgovaraće danas odvojeno sa predstavnicima malih akcionara i sa menadžmentom i vlasnicima „Luke Beograd”, najavila je Gradska uprava Beograda.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas nedavno je rekao daje grad spreman da od vlasnika kupi „Luku” po ceni po kojoj je privatizovana, što je oko 40 miliona evra, dok firma „Vorldfin”, čiji je vlasnik biznismen Milan Beko, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << svoj paket akcija traži 74 miliona evra.

Udruženje akcionara „Luke”saopštilo je da očekuje da će grad Beograd, ako namerava da preuzme „Luku”, ponuditi i da otkupi njihove akcije. Beko je gradonačelniku prošle nedelje predložio da se sastane sa menadžmentom „Luke”, kako bi razgovarali o sudbini tog preduzeća, mogućnosti sklapanja javno-privatnog partnerstva i realizaciji projekta poslovno-stambenog kompleksa i marine „Grad na vodi”.

M. U. A.

objavljeno: 07.07.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.