Izvor: Istinomer.rs, 15.Feb.2020, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afera Luka „Beograd“ #Timeline

Vlasnici skoro 94 odsto akcija Luke "Beograd" postali su Milan Beko i Miroslav Mišković, preko firme “Worldfin S.A.” u septembru 2005. godine. Luka im je prodata za 40 miliona evra. Kupovinom po ovoj ceni, država je oštećena za najmanje 21 milion evra, navedeno je u izveštaju koji je Savet za borbu protiv korupcije 2008. godine dostavio Vladi Srbije.
The post Afera Luka „Beograd“ #Timeline appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Milan Beko,   Miroslav Mišković

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Država prodaje Astra simit za 6,9 miliona evra

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Feb.2020

BEOGRAD - Država će narednog meseca pokušati da proda Astra simit, preduzeće koje je početkom 2000. bilo najpoznatije po prodaji kartica za mobilne telefone i bliskoj saradnji sa bratskom firmom Mobtel, obe u vlasništvu porodice Karić...Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.