Izvor: CrnaHronika.rs, 27.Jul.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišavi pronađeno telo muškarca koji je ubio bolesnu ćerku

U koritu Nišave, uzvodno od “Merkatora” danas popodne pronađen je leš Stojana Đurića iz Niša, osumnjičenog da je u sredu uveče ubio obolelu ćerku u porodičnom domu.Policiju je alarmirao ribolovac oko 13 časova nakon čega su obavešteni istražni organi koji još obavljaju uviđaj. Telo je nađeno na mestu zvanom „skakaonica“.
Đurić (59) se sumnjiči da je 24. jula oko 19 časova u stanu na Vizantijskom bulevaru usmrtio ćerku Sanju (35), koja je bila teško ometena u razvoju.
Đurić je u oproštajnom pismu naveo ide „na mesto gde ga neće pronaći“, pa se ne isključuje mogućnost da je digao ruku na sebe. Mesto na kojem je pronađeno telo nalazi se nešto više od jednog kilometra od zgrade u kojoj se desio ubistvo.
Ubio ćerku “da joj prekrati muke”
Stojan Đurić
“Ne mogu da izdržim njene muke i patnju i zato sam morao ovo da uradim. Sada idem i sebe da ubijem”.
To je, po priči komšija iz zgrade na Vizantijskom bulevaru, navodno napisao u oproštajnom pismu Stojan Đurić. Naš izvor iz policije potvrđuje da je Stojan u oproštajnom pismu naveo da više nije mogao da gleda kako se njegova ćerka muči pa se zato odlučio da joj prekrati muke, ali pak ističe da se samoubistvo nigde eksplicitno ne pominje.
Stojan je radio kao prodavac na trafici, ali je ostao bez posla još pre 10 godina. Međutim, rođaci negiraju tvrdnje pojedinih komšija da je teška materijalna situacija na bilo koji način bila okidač za porodičnu tragediju.
- Materijalna situacija nije razlog već bolest. On nije ubica. Skratio je muke sebi i njoj – rekli rođaci dva dana posle tragedije.
Povezane vesti:
Niš: Ubio hendikepiranu kćer, pa pobegao
Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno tijelo muškarca koji je ubio bolesnu ćerku

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2012

NIŠ - U koritu Nišave, uzvodno od "Merkatora" danas popodne pronađen je leš Stojana Đurića iz Niša, osumnjičenog da je u srijedu uveče ubio oboljelu ćerku u porodičnom domu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Niš: Ubica ćerke nađen mrtav

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2012

Na obali Nišave ribolovac pronašao beživotno telo za koje se smatra da je Stojan Đurić, koji je usmrtio ćerku Sanju. Još nije potvrđen identitet. Iza zločina svakako ostaju mnoge dileme

Nastavak na Večernje novosti...

Pronađeno telo čoveka koji je ubio obolelu kćerku

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2012

U koritu Nišave danas popodne pronađen je leš Stojana Đurića iz Niša, osumnjičenog da je u sredu uveče ubio obolelu ćerku u porodičnom domu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.