Radno vreme prodavnica i tržnih centara

Izvor: S media, 31.Dec.2009, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme prodavnica i tržnih centara

Trgovinski lanci "Maksi", "Vero", "Višnjica dućani" i "Merkator" saopštili su danas da će njihovi maloprodajni objekti tokom novogodišnjih i božićnih praznika imati skraćeno radno vreme.

Lanac prodavnica "SuperMaksi", "Maksi" i "MiniMaksi", radiće danas do 18 časova, dok u petak, 1. januara, neće raditi ni jedan objekat.

"MiniMaksi" i "Maksi" supermarketi neće raditi 2. kao ni 3. januara, a "SuperMaksi" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će raditi po uobičajenom radnom vremenu do 22 časa.

Svi objekti prodajnih centara "Tempo" i "TempoEkspres" radiće danas do 18 časova, a 1. i 2. januara neće raditi.

U nedelju, 3. januara, "TempoEkspres" takodje neće raditi, dok će se centri "Tempo" otvoriti u sedam časova i nastaviće sa redovnim dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom.

Prodajni objekti "Super Vera" radiće večeras do 20 časova, 1. januara ne rade, a u subotu, 2. januara, radiće do 22 časa.

Objekti "Merkatora" radiće do 17 časova, u petak, 1. januara neće raditi, dok će 2. januara raditi do 22 časa, odnosno supermarket u Zemunu, na Batajničkom drumu 1 radiće do 21 čas.

Dragstori preduzeća "Višnjica dućani" radiće sve dane praznika od 00 do 24, a maloprodajni objekti danas će raditi do 19 časova, u petak, 1. januara neće raditi, dok će 2. januara raditi do 22 časa.

I prodajni trgovački centri "Robne kuće Beograd", "Delta siti" i "Idea" imaće prilagodjeno radno vreme.

"RK Beograd" radiće danas od devet do 18 časova, 1. januara neće raditi, dok će 2. januara raditi do 10 do 15 časova.

Od 1. januara 2010. godine, nedelja će biti neradni dan za sve robne kuće "RK Beograd", a radno vreme "Familija marketa" ostaće nepromenjeno.

Na Badnji dan, 6. januara objekti "RK Beograd" radiće od devet do 18 časova, a na Božić neće raditi.

Tržni centar "Delta siti" sutra će biti otvoren od 13 do 21 čas, a u istom vremenskom periodu radiće i klizalište na platou ispred centra.

"Idea" prodavnice u ulicama Omladinskih brigada 100 i Partizanske avijacije bb radiće danas do 19 časova.

Isto radno vreme imaće i prodavnica u Jagodini, u Ulici Slavke Djurdjević bb, kao i prodavnica u Bulevaru oslobodjenja 162b u Jajincima.

Prodavnice ovog trgovinskog lanca sutra neće raditi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.