Prodaje se Slovenijales Trgovina

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se Slovenijales Trgovina

Uprava Slovenijalesa razmatra mogućnost poslovne saradnje sa trgovačkom kompanijom Merkator i to u sektoru prodaje nameštaja.

Još nije jasno o kakvoj saradnji je reč ali, prema nezvaničnim informacijama, moguće je da bi kasnije slovenačka kompanija Merkator preuzela ćerku-firmu Slovenijalesa - Slovenijales Trgovine, piše današnji Dnevnik. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Slovenijales Trgovina bavi se prodajom pokućstva, ugradnih materijala i drvnog repromaterijala. Prihod od prodaje tog preduzeća u poslednjih godinu dana opao je za četvrtinu, odnosno na 31,3 miliona evra, pa je to najverovatnije razlog prodaje, precizira slovenački list.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.