Palma napustio svečanost otvaranja Roda centra u Jagodini

Izvor: Blic, 21.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma napustio svečanost otvaranja "Roda centra" u Jagodini

Kompanija "Merkator-S" otvorila je danas u Jagodini "Roda Centar", deveti u Srbiji, u koji je investirano 2,7 miliona evra, a zaposliće 60 radnika. Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković-Palma, predsednik Skupštine grada Ratko Stevanović i poslanik Demokratske stranke u srpskom parlamentu iz Jagodine Aleksandar Janović, napustili su svečano otvaranje.

Oni su "Roda centar" napustili pet minuta pre svečanog otvaranja i konferencije za novinare, a razlog je, kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tanjugu rekao gradonačelnik Marković, što ih niko od prestavnika "Merkatora" i "Roda centra" nije dočekao ispred zgrade, a ni na trećem spratu gde su održani ceremonija otvaranja i konferencija za novinare.

U zvaničnom pozivu za novinare Stevanović je, sa članicom Upravnog odbora "Grupe Merkator" Stankom Čurović, trebalo da govori na konferenciji za novinare.

Pored otvaranja "Roda Centra" "Merkator S" je porodilištu Opšte bolnice u Jagodini danas donirao osam LCD televizora za porodiljske sobe u vrednosti 300.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roda Centar otvoren u Jagodini, Palma napustio svečanost jer ga niko nije dočekao

Izvor: Economy.rs, 21.Jul.2011

Kompanija Mercator-S otvorila je danas u Jagodini, Roda Centar deveti u Srbiji, u koji je investirano 2,7 miliona evra, a zaposliće 60 radnika.

Nastavak na Economy.rs...

Otvoren Roda centar u Jagodini

Izvor: Capital.ba, 21.Jul.2011

BEOGRAD, Kompanija Merkator Srbija otvorila je danas u Jagodini Roda centar u koji je uložila 2,7 miliona evra i u kome je posao dobilo 60 radnika iz tog grada i okoline. Objekat se prostire na 7.500 metara kvadratnih i deveti je te vrste u Srbiji. U okviru Roda centra u Jagodini radiće supermarket...

Nastavak na Capital.ba...

Otvoren "Roda" centar u Jagodini

Izvor: Šumadija Press, 22.Jul.2011, 12:35

Kompanija "Meracator-S" Novi Sad, otvorila je juče u Jagodini, u ulici Kneza Lazara, deveti "Roda Centar" u Srbiji, saopštila je informativna služba kompanije.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.