Otvaranje Stadion šoping mola u aprilu

Izvor: Mondo, 28.Mar.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje "Stadion" šoping mola u aprilu

Umesto da bude otvoren danas, kao što je prvobitno najavljeno “Stadion šoping centar” biće otvoren u aprilu.

Datum kada će potrošači zaviriti u objekat u Zaplanjskoj površine 75.000 kvadarata, na tri sprata i sa fudbalskim stadionom na krovu, biće naknadno određen.

Do pomeranja je prema nepotvrđenijm informacijama, došlo na molbu zakupaca poslovnog prostora, koji su hteli da malo udalej termin otvaranja voždovačkog tržnog centra od prošlonedeljnog šoping >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mola “Merkator” na Karaburmi.

Za sada je izvesno da će se u lokale, među kojima je više od 90 odsto zakupljeno, useliti brojni poznati brendovi.

Tako će od 10 do 22 sata na 30.000 maloprodajnog prostora Voždovčani moći da kupuju u “Mekdonaldsu", “KFC-u, “Njujorkeru", “Sportini", “intersportu”, Karpisi”, “Planeta sportu”, “Kotonu”, “Beba kidsu”…

U tržnom centru će biti i pošta, knjižara “Vulkan”, parfimerija “Jasmin”, zlatara “Zlatarne Celje”, restorani tradicionalne i moderne kuhinje, fitnes centar od 800 kvadrata smešten na krovu, kod fudbalskog terena.

Potrošačima će na raspolaganju biti i hiljadu parking mesta.

Vrednost investicije koju realizuje austrijska kompanija “krammer end Wagner and Illmaier” je 50 miliona evra.

Stadion na krovu kapaciteta 5.000 mesta trebalo bi da bude otvoren nekoliko nedelja posle prvobitno najavljenog 28. marta, piše “Politika.”

(MONDO, foto: MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Otvaranje Stadion šoping mola ipak u aprilu

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2013

Umesto da bude otvoren danas, kao što je prvobitno najavljeno, ovaj šoping centar na Voždovcu biće otvoren u aprilu, do pomeranja došlo na molbu zakupaca poslovnog prostora

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.