N. Beograd: Teško povređen pešak

Izvor: B92, 02.Dec.2012, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Beograd: Teško povređen pešak

Beograd -- Muškarac star oko 70 godina teško je povređen kao pešak u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

On je sa teškim povredama bez svesti, prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je agenciji Beta portparolka te službe Nada Macura.

Nesreća se dogodila sinoć nešto pre 22 časa, na uglu Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića kod novog Merkatora.

Još dve osobe lakše su povređene u udesima koji su se sincć dogodili u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teško povređen pešak na Novom Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2012

Muškarac star oko 70 godina teško je povređen kao pešak u saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U udesu poginuo maloletnik, petoro povređeno

Izvor: Blic, 02.Dec.2012

Maloletnil S.S. (15) je poginuo, jedna maloletnica je teže, a još četiri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći u selu Grdetinu u aleksinačkoj opštini, rečeno je u Policijskoj upravi u Nišu. ..S. S. je poginuo kao putnik u "fijatu puntu", a teže je povređena devojka S.S. (17), dok...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.