Merkator otvorio osmi Roda centar u Srbiji

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Merkator" otvorio osmi "Roda centar" u Srbiji

"Merkator S" (Mercator) otvorio je danas u Vrbasu osmi po redu "Roda centar" u Srbiji u koji je investirano više od dva miliona evra, a predstavnici te kompanije najavili su nova ulaganja u iznosu od 24 miliona evra u ovoj godini.

Povodom ovog otvaranja, "Merkator S" je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve žitelje tog grada i okoline.

"Investicije 'Merkatora' u širenje maloprodajne mreže, su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu", kazala je Stanka Čurović, članica Uprave grupe "Merkator" za "Merkator" trgovinu jugoistočne Evrope.

"Nastavljamo sa investicionim aktivnostima i planiramo da tokom ove godine uložimo 24 miliona evra u otvaranje novih 50.000 metara kvadratnih trgovačkih površina", kazala je Čurović.

Ona je napomenula da trgovačka površina "Roda centra Vrbas" iznosi 5.000 metara kvadratnih, kao i da je otvaranje tog objekta omogućilo upošljavanje 50 novih radnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkator otvorio Roda centar u Vrbasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011

VRBAS -..Kompanija Merkator otvorila je danas u Vrbasu Roda centar u koji je investirala preko 2 miliona evra. To je osmi po redu Roda centar u Srbiji koji posluje u okviru ove kompanije...Roda centar Vrbas, površine blizu 5.000 metara kvadratnih, sugrađanima nudi bogat asortiman robe široke potrošnje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mercator-S otvorio osmi Roda Centar u Srbiji

Izvor: Economy.rs, 30.Jun.2011

Mercator-S je otvorio osmi po redu Roda Centar u Srbiji u koji je kompanija investirala preko 2 miliona evra.

Nastavak na Economy.rs...

“Merkator” otvorio osmi “Roda Centar”

Izvor: Capital.ba, 30.Jun.2011

BEOGRAD, 'Merkator S' otvorio je u Vrbasu osmi po redu 'Roda Centar' u Srbiji u koji je investirano više od dva miliona evra. Kompanija je najavila nova ulaganja u iznosu od 24 miliona evra u ovoj godini. Povodom ovog otvaranja, 'Merkator S' je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.