Izvor: Blic, 04.Apr.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan beogradski Merkator zbog dojave o bombi

Policija je danas oko 13.40 dobila anonimnu dojavu da je u Merkator centar u Beogradu postavljena bomba, rečeno je agenciji Beta u toj trgovinskoj kompaniji.



Ljudi iz tržnog centra su evakuisani kako bi policija proverila da li je postavljena eksplozivna naprava, kazala je portparolka Merkator-S Sanja Šegrt.

Ispred Merkator centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u novobeogradskom Bulevaru umetnosti 8. februara je eksplodirala bomba koja je pričinila manju materijalnu štetu, ali povređenh nije bilo.

Nakon tog incidenta bilo je više lažnih dojava o postavljanju eksplozivnih naprava, a policija još nije saopštila da li je otkrila ko je te pozive uputio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Merkator: Opet dojava o bombi

Izvor: B92, 04.Apr.2008

Beograd -- Policija oko 14 sati dobila anonimnu dojavu da je u Merkator centar u Beogradu postavljena bomba. Zgrada evakuisana - dojava lažna... Kontradiverzione ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova reagovale su danas u tržnom centru "Merkator" i utvrdile da je dojava o bombi postavljenoj u tom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.