Zmaj od Šipova dobija opasnu konkurenciju! Nećete verovati ko ulazi u Maldive 2015! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova dobija opasnu konkurenciju! Nećete verovati ko ulazi u Maldive 2015! VIDEO

Rijaliti Maldivi 2015 uskoro će postati bogatiji za još jednog takmičara, koji će prema najavama biti jedna od opasnijih konkurencija čuvenom Zmaju od Šipova.

U novi šou Maldivi u narednih nekoliko dana trebao bi da se useli i Rajko Čaušević, koji je poznat kao jedan od osnivača čuvene bande "Pink Panteri". Čaušević koji je nedavno gostovao u emisji "Goli život", kod Milomira Marića, otkrio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sve o svom zanatu koji mu je doneo bogatstvo, ali i dosta problema u životu. Kako bi sebe pokazao u potpuno drugačijem svetlu od onog kako je prikazan u javnosti, Rajko je odlučio da uđe u Maldive i publici pokaže, da je i on samo jedan sasvim običan čovek.

Verujemo da će njegovo prisustvo najviše poremetiti Zmaja od Šipova, koji sebe smatra najboljim i najistaknutijim učesnikom poslednja dva rijalitija. Upoznajte čoveka koji će sigurno uneti pometnju u šou:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Triler u “Hotelu Maldivi”: “Dame” lakog morala, starlete i starletani, a sada stižu i kriminalci?

Izvor: Svet, 04.Jul.2015

U novi šou Maldivi u narednih nekoliko dana trebao bi da se useli i Rajko Čaušević, koji je poznat kao jedan od osnivača čuvene bande “Pink Panteri”.. Čaušević koji je nedavno gostovao u emisji “Goli život”, kod Milomira Marića, otkrio je sve o svom zanatu koji mu je doneo bogatstvo,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.