Zavšio u policiji: Lazar Jeremić opljačkan u Barseloni!

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavšio u policiji: Lazar Jeremić opljačkan u Barseloni!

Poznati rijaliti par Lazar Jeremić i Ejmi Aminata otputovali su u Barselonu, međutim, odmor im je upropastila jedna veoma neprijatna situacija.
Naime, u toku jučerašnjeg dana fudbalera i bivšeg učesnika rijalitja “Maldivi” pokrali su u gradskom prevozu, zbog čega je završio u policiji.
“Kad sam krenuo da izlazim iz busa, momak je bacio hemijsku i nagazio me. Ja sam se savio da mu pomognem, a sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << druge strane devojka mi je izvadila telefon i novčanik iz džepa. Tek kada sam odmakao nekoliko metara došao sam sebi. Mislio sam da me je neko slučajno gurnuo, međutim, ostao sam bez telefona i novčanika. Imao sam 1.000 evra i platnu karticu. A krenuo sam na utakmicu Barselone … Popi*deo sam!”, požalio nam se Jeremić, i otkrio da je slučaj prijavio tamošnjoj policiji:
“Otišao sam do policijske stanice. Pošto je telefon čipovan, rekli su da će učiniti sve što mogu, ali čisto sumnjam da će mi pomoći”, sa nevericom u glasu dodao je Lazar.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.