TRI PUTA SE UDALA ZA ISTOG MUŠKARCA! Suprug nekadašnju voditeljku Pinka drži kao malo vode na dlanu - 33 DIJAMANTA, MALDIVI, ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 07:03

TRI PUTA SE UDALA ZA ISTOG MUŠKARCA! Suprug nekadašnju voditeljku Pinka drži kao malo vode na dlanu - 33 DIJAMANTA, MALDIVI, ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI!

I dalje je lepotica.

Novinarka i voditeljka Marija Lazić se tri puta udavala i to za istog čoveka, Vuka Živkovića.

Prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći – u crkvi.

Kako mediji navode,  Marija je verena u Parizu, gde je zaprošena sa 33 dijamanta. Ona je napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i crkveno venčanje u Beogradu.

Voditeljka na Instagramu objavljuje i fotografije sa svojim izabranikom Vukom, a istakla je kako je ipak malo sačekala sa drugim detetom.

Vuk i Marija već imaju ćerku Valeriju koja ima tri godine, a nedavno je svom suprugu podarila još jednu devojčicu.

-Prijatelji su mi govorili: „Super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete“. Rekla sam im da sačekaju. Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu- izjavila je Marija jednom prilikom.

S obzirom na to da je veoma aktivna na Instagramu, Marija ističe svoje stanje, pa je objavljivala slike sa trudničkim stomakom, a sada sa svojim pratiocima deli i slike bebice iz porodičnih šetnji.
Pogledaj vesti o: Maldivi,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.