Šokantna ispovest Miljane Kulić iz Maldiva: Mišel je hteo da me obesi!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna ispovest Miljane Kulić iz Maldiva: Mišel je hteo da me obesi!

Miljana Kulić, pre nekoliko dana po drugi put je izbačena iz rijalitija Maldivi 2015, a svojim ponašanjem sve više intrigira i nakon napuštanja šoua.

Nakon što je izašla iz Maldiva, prvo je proganjala pevača Igora X u koga je navodno zaljubljena, ali kada je videla da on ne želi nikakav kontak s njom počela je po medijima da ga vređa i proziva. Miljana definitivno ne može da se pomiri sa činjenicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da ni jedna estradna zevzda ne želi da bude s njom, te je nastavila da prepričava traumatične situacije koje je doživela tokom male afere sa Mišelom Gvozdenovićem.

Mlada Nišlijka u izjavi za Naše novine kaže, da je pevač tukao, maltretirao i pretio da će je obesiti: "Pročitala sam u nekim novinama kako je neka pevačica izjavila: "Vući ćeš creva po ulici" i ja sam to napisala Dušanu Svilaru, koji me je prijavio policiji, a takođe sam i Darku Laziću pretila. Mišelu nikada nisam pretila, možda sam mu rekla: "Ciganinu", ali ništa drugo! On je zvao moju majku i rekao joj: "Ako Miljana prođe još jednom pored moje kuće, obesiću je o drvo", na šta mu je ona rekla: "Ako misliš da tako treba, slobodno je obesi".

"Jednom sam se vozila taksijem pored njegove kuće, a Mišel je otvorio prozor i udario me pesnicom u nos. Krv mi je nenormalno tekla. Posle je došla policija, a Mišel je njima rekao da sam prostitutka, pa sam dobila batine od mušterije koja nije htela da mi plati za uslugu. Kad sam poslednji put bila u Čačku s prijateljem ispred njegove kuće, opet je istrčalo nekoliko ljudi i svi su počeli da lupaju po kolima. Onda sam ja otvorila prozor, a njegova majka Hana je uskočila u auto i istukla me", ispričala je Miljana odnos koji ima sa Mišelom i njegovom porodicom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.