Rezultat je bio 79:0, a nikada ne biste pogodili koji sport je u pitanju

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultat je bio 79:0, a nikada ne biste pogodili koji sport je u pitanju

Neverovatan meč Japanki i Maldivki na Azijskim igrama

Kada biste pročitali da je meč završen 79:0 verovatno biste rekli da je to bila veoma jednostrana i neobična košarkaška utakmica, ali šta reći kada je u stvari u pitanju rukomet?!

Rukometašice Japana su pobedile selekciju Maldiva sa ovim košarkaškim rezultatom na Azijskim rezultatom, a prosto je neverovatno da Maldivke nijednom nisu uspele da savladaju golmana rivala. Već na poluvremenu je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 40:0, a Japanke su u drugom delu meča postigle jedan gol manje i dobro osramotile rivalke, naročito golmana Nahidu Ahmed koja nijednom nije odbranila pokušaj Japanki.

Selektor Maldiva Abdula Salim je pokušao da opravda katastrofu problemima sa povredama.

„Naše igračice su u lošoj fizičkoj formi jer ih je 40% bilo, ili još uvek jeste, povređeno“, objasnio je Ahmed.

Rukomet je novi sport na Maldivima pošto je savez osnovan 2007. godine, a tek je 2011. primljen u Svetsku rukometnu federaciju. Maldivkama ne ide ni u fudbalu pošto su izgubile od Indije sa 15:0, 10:0 od Tajlanda i 13:0 od Južne Koreje.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.