Raj za ljubitelje egzotike

Izvor: Blic, 05.Mar.2018, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raj za ljubitelje egzotike

Bele peščane plaže, prvoklasne lokacije za surfovanje, fantastični grebeni, raznovrstan morski život i mnoštvo luksuznih odmarališta među kojima se izdvajaju bungalovi na vodi – to bi ukratko bilo ono šta vas čeka ako se odlučite da posetite Maldive.

Maj mesec rezervišite za putovanje na prelepe Maldive. Ukoliko danas pošaljete upit možete ostvariti popust od 50 evra i umesto dosadašnjih 825, platite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 775 evra.

Aranžman obuhvata 7 polupansiona i avionski prevoz. Smeštaj je u hotelu sa Sun Island Resort sa 4* u čijem sastavu se nalazi recepcija, restoran sa internacionalnom kuhinjom, 9 barova, bazen sa odvojenim delom za decu…

Maldivi se nalaze jugozapadno od Šri Lanke i sastoje se od 1190 koralnih ostrva i čine arhipelag od 26 velikih atola. Na Maldivima Sunce je prisutno tokom cele godine. Bele peščane plaže sa prozirno plavom bojom vode koja je veoma topla i bogata kako biljnim, tako i zivotinjskim svetom čine raj za ljubitelje ronjenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.