Nedovicev selfi ali svi gledaju u cicu iza

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedovicev selfi ali svi gledaju u cicu iza

Bivši košarkaš Zvezde odlazi sa Maldiva

Spektakularnom fotografijom se Nemanja Nedović oprašta od Maldiva gde je sa lepšom polovinom Minom Milutinović proveo odmor posle sezone koju je završio kao član Valensije.

Novi igrač Unikahe je na Instagram profilu podelio nekoliko sjajnih kadrova sa zalazaka sunca, ali je pažnju vrlo izazvala selfi fotkanje u kojoj pažnju mnogo više izaziva bikini cica.

Što bi rekao jedan od pratilaca Nedovića: Skloni se, kvariš nam kadar.

Foto: Instagram/neda1624

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Valensija pronašla zamenu za Nedovića (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2015, 20:28

I to u vidu španskog reprezentativca i dugogodišnjeg košarkaša Laboral Kuće...Košarkaši klub Valensija na zvom svaničnom tviter profilu potvidio da je postigao dogovor sa Fernadnom San Emeterijom, koji je potpisao dvogodišnji ugovor...Podsetimo, Nemanja Nedović nije prodžio saradnju sa klubom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.