Nećete verovati ko je ova zgodna crnka, a viđate je na televiziji svaki dan! (foto)

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2015, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati ko je ova zgodna crnka, a viđate je na televiziji svaki dan! (foto)

Glumac i baletski igrač Dušan Kaličanin, učesnik rijaliti šoua “Maldivi”, svojevremeno se u javnosti pojavljivao kao androgena starleta Ra, kako piše pressserbia.com.
Transvestirani Kaličanin u izazovnoj odevnoj kombinaciji pojavio se pre dve godine na Belgrade Foam Festu, a njegovo prisustvo izazvalo je ogromnu pažnju ostalih gostiju u vip ložama. Da li Dušan bolje izgleda kao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << starleta Ra, procenite sami.



#svet
The post Nećete verovati ko je ova zgodna crnka, a viđate je na televiziji svaki dan! (foto) appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(FOTO) DUŠAN SA MALDIVA TRANSVESTIT: Baletan je bio androgena starleta Ra?!

Izvor: Kurir, 21.Jul.2015

Kaličanin u izazovnoj halinji, našminkan i sa dugom perikom pojavio se pre dve godine na jednom festivalu, a njegovo prisustvo izazvalo je ogromnu pažnju ostalih gostiju..Glumac i baletski igrač Dušan Kaličanin, kontroverzni takmičar rijeliti šoua Maldivi, svojevremeno se u javnosti pojavljivao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.