Nagrađeni učesnici nagradne igre Nove banke i MasterCarda

Izvor: Capital.ba, 16.Nov.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni učesnici nagradne igre Nove banke i MasterCarda

BANJALUKA, Nova banka, u saradnji sa kompanijom MasterCard, organizovala je nagradnu igru “Opustite se uz MasterCard”. Nagradna igra je trajala od 15.10.2015. do 13.11.2015. godine, a 15.11.2015. godine, u skladu sa pravilima nagradne igre, obavljeno je kompjutersko izvlačenje dobitnika nagrada, saopšteno je iz Nove banke. Dobitnica vikenda na Maldivima za dvije osobe je Maja Rajković iz Bijeljine. Dobitnici SPA vikenda za dvije >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << osobe u Termama Tuhelj su Radomir Lulić iz Milića i Katarina Smajić iz Mostara. Kako se navodi u saopštenju, u izvlačenju su učestvovali svi korisnici MasterCard Standard platnih kartica koji su u periodu trajanja nagradne igre obavili najmanje jednu transakciju plaćanja roba i usluga. Svaka transakcija bez obzira na iznos, stekla je pravo učešća u nagradnoj igri, odnosno činila je jedan kupon. Komisija je konstatovala da je na ovaj način 8.470 kupona steklo pravo učešća u fondu glavne nagrade. MasterCard Standard kreditna kartica Nove banke klijentima nudi brojne pogodnosti, poput beskamatnog plaćanja i do 50 dana, korištenje automatskog revolving kredita, podizanja gotovine na 94 bankomata Nove banke i više od milion bankomata u svijetu, kao i plaćanje na 24 miliona prodajnih mjesta u zemlji i svijetu, te putem Interneta. Pored navedenog, kartica je osigurana od strane osiguravajuće kuće “Triglav osiguranje”, što klijentima pruža dodatnu sigurnost prilikom korištenja.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Rajković iz Bijeljine dobitnik vikenda na Maldivima

Izvor: Cafe.ba, 16.Nov.2015

Maja Rajković iz Bijeljine dobitnik je nagradnog vikenda za dvoje na Maldivima, koji je osvojila u nagradnoj igri Nove banke "Opustite se uz masterkard", saopšteno je iz ove banke...Dobitnici spa-vikenda za dvije osobe u Termama Tuhelj u Hrvatskoj su Radomir Lulić iz Milića i Katarina Smajić iz...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.