Možda sretnu Kaju i Džuniora: Vesnu Zmijanac dečko vodi na Maldive!

Izvor: Svet, 11.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda sretnu Kaju i Džuniora: Vesnu Zmijanac dečko vodi na Maldive!

naslov: 
Možda sretnu Kaju i Džuniora: Vesnu Zmijanac dečko vodi na Maldive!



excerpt: 
Vesna Zmijanac još ne zna kakvo joj iznenađenje za godišnjicu zabavljanja sprema dečko Željko Rstović...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Vesna Zmijanac još ne zna kakvo joj iznenađenje za godišnjicu zabavljanja sprema dečko Željko Rstović! Da će već sledećeg meseca otići na Maldive, saznaće iz medija, ali ne verujemo da će joj biti krivo! Rstović je, kaže Vesnina dobra drugarica, odlučio da svojoj dragoj, pored albuma i spota za pesmu "Sokole", pokloni i egzotično putovanje.
"U novembru će biti godinu dana otkako su Vesna i Željko započeli vezu", kaže ovaj izvor i dodaje: "Ona i ne sluti da joj Rstović priprema još jedno iznenađenje. Željko je na Maldivima odabrao jedan od najlepših hotela, u kojem će zajedno provesti deset dana."
Nama u to vreme ovde možda padne sneg, a Vesna će se sa Željkom brčkati u Indijskom okeanu.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.