Miljana Kulić napustila “Maldive” jer se “nije snašla u zatvorenom prostoru”

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić napustila “Maldive” jer se “nije snašla u zatvorenom prostoru”

Miljana Kulić iz Niša napustila je rijaliti “Maldivi” jer se nije snašla u zatvorenom prostoru. Produkcija Hepi televizije oprezno prati sve učesnike i ne želi nikog da ugrozi učesnike serijala. Onog trenutka kad se proceni da se neki učesnik ne uklapa u sliku serijala, produkcija ima pravo da udalji učesnika.

U dogovoru sa roditeljima Miljane Kulić za sada je odlučeno da ova učesnica serijala boravi malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << van rijalitija i zatvorenog prostora.

Produkcija je odlučila da na njeno mesto uvede Unu Grujić, seksi takmičarku koja će pomutiti pamet muškom delu populacije.

Miljana Kulić koja je i sama u nekoliko navrata izjavljivala da je veoma problematična, a večeras je napustila i za nju je igra završena, a da li će se vratiti još se ne zna.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.