Milana i Nevena napustile “Maldive”

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milana i Nevena napustile “Maldive”

Milana Poštić i Nevena Brkljač napustile su večeras egzotično ostrvo Maldiva 2015, nakon što su gledaoci odlučili da im daju najmanji broj glasova.

Iako je provobitno Milana bila jedina izbačena, menadžment hotela Maldivi odlučio je da i Nevenu pošalje kući kao drugu takmičarku sa najmanjim brojem SMS glasova. Milana, koja je pažnju na sebe skrenula svojim izjavama o vezama sa Šakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Polumentom, danas u toku dana je otkrila da je svojevremeno bila u vezi i sa Adilom Maksutovićem, ali je večeras tokom izbacivanja izjavila kako ona to uopšte nije izjavila.

Većina ukućana smatrala je patološkim lažovom, a da li u njenim izjavama ima istine, saznaćemo uskoro.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milana i Nevena napustile “Maldive”

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2015

Milana i Nevena napustile su večeras egzotično ostrvo Maldiva 2015, nakon što su gledaoci odlučili da im daju najmanji broj glasova.. . Iako je provobitno Milana bila jedina izbačena, menadžment hotela Maldivi odlučio je da i Nevenu pošalje kući kao drugu takmičarku sa najmanjim brojem SMS...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.