Miki Perić: Maldivi su Maldivi, al’ kafana je kafana

Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Perić: Maldivi su Maldivi, al’ kafana je kafana

Popularni pevač Miki Perić odmah po povratku sa putovanja iz snova i uživanja na Maldivima odlučio je da se provede u prestoničkoj kafani koja nosi naziv po njegovoj omiljenoj seriji “Složna braća”.

Talentovani glumac, vajar i muzičar nije se libio da zapeva i tako obraduje sve prisutne goste koji su bili potpuno oduševljeni njegovim glasovnim mogučnostima. Miki je istakao da uživa u nočnom provodu i da mu je kafanski ambijent uvek inspirtivan.

-Volim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kamerne prostore i kafanu, zbog džet lega ne mogu da zaspim pa je izlazak logična borba protiv nesanica, a moja supruga Snežana mi za sada ne brani da bančim sve dok sam vredan preko dana- rekao je kroz osmeh Perić.

Takođe je Perić ovu priliku iskoristio da najavi promociju novog spota koji je snimio na egzotičnoj destinaciji Maldivima i koji će uskoro biti premijerno prikazan prvo njegovim kolegama, a odmah potom i publici koja je prepoznala njegov jedinstveni muzički izraz.

Autor: Life content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.