Maldivi: Doktor Lav umesto Blaže

Izvor: Poznati.info, 18.Jun.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi: Doktor Lav umesto Blaže

Inspektor Blaža je postao alav na pare pa će ga zameniti Doktor Lav - ovo je epilog pregovora o voditelju šoua Maldivi koji se priprema na televiziji Happy.
Takmičenje „Maldivi, više od igre' koje uskoro počinje na televiziji Hepi, vodiće Predrag Popović Pop, poznatiji kod radio slušalaca kao Doktor Lav! U planu za ovaj projekat prvo je bio Inspektor Blaža, koji je odustao jer mu finansijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << strana ugovora nije odgovarala, pa je odlučio da leto ipak provede tezgareći.
Pobednička ekipa u ovim sportskim igrama osvojiće deset hiljada evra, ali ne za sebe već za grad koji predstavlja. Novac će biti uložen u igralište ili sprave za vežbanje u parku tog grada. Najbolji pojedinac takmičenja takođe će biti novčano nagrađen.” U finalnom takmičenju, poslednjih 40 dana, umeće će pokazati šestoro takmičara pobedničke ekipe, kao i 12 favorita publike koji se biraju sms glasovima za vreme takmičenja. U tom delu zabavno-sportskog programa oformiće se poseban oblik rijalitija, u kom će svi takmičari biti pod budnim okom publike. Kamerama ćemo ih pratiti svuda kako bismo videli sve njihove svađe, razgovore, simpatije i kakvi su kao ljudi”, objasnili su na televiziji.
Izvor: Press
Slične, interesantne teme: Voditelj šoa 'Maldivi' Inspektor Blaža? Uskoro novi rijaliti šou - Maldivi Nataša i Dača u novom rijalitiju “Parovi”

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.