Maldivi 2015: Troje takmičara nominovana za izbacivanje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Troje takmičara nominovana za izbacivanje! VIDEO

U rijalitiju Maldivi 2015 sinoć su održane i druge nominacije, a troje takmičara nominovano je za izbacivanje, te će jedan od njih večeras napustiti luksuzni hotel.

Takmičari rijalitija Maldivi, ali i produkcija dali su svoj sud o tome ko treba da bude izbačen. ‹Sedeći za stolom svako od ukućana morao je da kaže ime jednog takmičara koga želi da izbaci iz kuće i da kaže razlog.  Posle brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rasprava koje su nastali tokom večeri, najviše nominacija od strane ukućana dobila je Tijana Ajfon, menadžment  je zbog kršenja pravila nominovaoTomu Pantersa i Zmaja od Šipova.

Koji će takmičar će napustiti luksuzni hotel, saznaćemo danas, a sud o najomraženijem ličnosti daće publika svojim SMS glasovima.

Posted by Maldivi rijaliti on Wednesday, 1 July 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.