Maldivi 2015: Pogledajte neverovatnu reakciju Zmaja od Šipova kada je video da je favorit! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Jul.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Pogledajte neverovatnu reakciju Zmaja od Šipova kada je video da je favorit! VIDEO

Zmaj od Šipova i u rijalitiju Maldivi 2015 važi za jednog od glavnih favorita za pobedu, a njegova jučerašnja reakcija nakon što je shvatio da ostaje u hotelu šokirala je sve.

Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova, sinoć je tokom izbacivanja iz rijalitija Maldivi bio najsrećniji kada je shvatio da je jedan od glavnih favorita publike i da ostaje i dalje u takmičenju. Počeo je uobičajeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da skače i viče, govoreći kako je bilo vreme da veštica i lezbejka napuste takmičenje.

"Jasno je Srbiji da ja držim rejting. One su bezveze. Ja sam tata-mata za šou! Ja se igram sa pilićima. Vodam ih kao kvočka. Oni su mali. Ja sam najveći igrač ovde", vikao je srećni Zmaj. Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.