Maldivi 2015: Nikolas ušao u hotel! Ejmi plakala zbog Miloša, Lazar joj brisao suze! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Nikolas ušao u hotel! Ejmi plakala zbog Miloša, Lazar joj brisao suze! VIDEO

U hotel rijalitija Maldivi 2015, usleio se još jedn stari ukućanin. Reč je o Nikoli Matoviću, poznatijem kao Nikolas, koji je već na samom početku izjavio kako će biti potpuno drugačiji u odnosu na Parove.

Dok su se novi ukućani useljavali u hotel Maldiva, Ejmi se u dvorištu rasplakala zbog Miloša. Kada je to video Lazar, odmah je pritrčao, kako bi se našao dami u nevolju, slušao je i brisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << suze. Njegova reakcija prosto je oduševila goste u studiju, koji su njegov potez komentarisali kroz podsmeh.

Matora koja je pored Olje Karleuše i  Milice Todorović bila jedna od gošći us studiju, izjavila je kako će zbog ovakvog ponašanja morati da iskritikuje Ejmi, jer smatra da je Lazar veliki folirant i da koristi tamnoputu lepoticu, kako bi pridobio publiku i njihove glasove.

ejmi place

Posted by Rijaliti ŠOU Srbija on Thursday, 16 July 2015

nikolas

Posted by Rijaliti ŠOU Srbija on Thursday, 16 July 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.