Maldivi 2015: Medicinski fenomen? Saša Grom osam puta doživeo kliničku smrt VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Medicinski fenomen? Saša Grom osam puta doživeo kliničku smrt VIDEO

Za vreme popodnevnog odmora u rijalitiju Maldivi 2015, Saša Grom je sa Dušanom i Anom počeo da priča o svom detinjstvu.

Učpesnik rijalitija Maldivi iznenadio je sve svojom pričom i otkrio da je kao dete doživeo osam puta doživeo kliničku smrt: "Kad sam bio mali imao sam dečji fras, imao sam osam kliničkih smrti. Ja sam ti klinički slučaj u svetu", rekao je Saša i dodao: "Moja majka je najmlađa majka u svetu. rodila me sa nepunih 12 godina , bilo je u novinama slika moje majke i bebe". Na pitanje Ane da li je to bio Saša , on je rekao :

"Ne brata mog kad je rodila".

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) SAŠA GROM FENOMEN: 8 puta sam bio mrtav!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015, 10:31

Učesnik "Hotela Maldivi" Saša Dinić otkrio je u rijalitiju da je kao dete čak osam puta doživeo kliničku smrt, što je šokiralo njegove cimere..."Kad sam bio mali doživeo sam fras, imao sam osam kliničkih smrti", rekao je Saša Grom, a ostali su zanemeli..."Mi smo svi u porodici nekako posebni....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.