Maldivi 2015. Cuca i Sanja izbačene iz hotela! Zmaj od Šipova glavni favorit!

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015. Cuca i Sanja izbačene iz hotela! Zmaj od Šipova glavni favorit!

Cuca i Sanja M. napustile su sinoć egzotično ostrvo Maldiva 2015, nakon što su gledaoci odlučili da im daju najmanji broj glasova.

Iako je provbitno Cuca bila jedina izbačena, menadžment hotela Maldivi odlučio je da i Nevenu pošalje kući kao drugu takmičarku sa najmanjim brojem SMS glasova. Lejla je molila produkciju da je puste napolje, jer ona više ne može da izdrži pritisak u hotelu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ipak, zbog ugovora koji je potpisala čelni ljudi televizije Happy, nisu joj dopustili da ode kući.

Zmaj od Šipova i dalje je glavni favorit publike, jer je uspeo da u sinoćnjem izbacivanju, ubedljivim glasovima pobedi ove dve dame.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.