Majka brani sina: Dušan samo glumi geja i to mu odlično ide!

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka brani sina: Dušan samo glumi geja i to mu odlično ide!

Glumac Dušan Kaličanin godinama trpi uvrede na ulici i na društvenim mrežama zato što se u javnosti često pojavljuje kao žena.
Učesnik “Maldiva“ iz kuće je počeo da izlazi prerušen u suprotni pol u isto vreme kad je svetskom scenom zavladao androgini model Andrej Pejić, koji je u postao Andreja. Kaličanin je u više navrata isticao da je njegovo oblačenje u žensku garderobu isključivo u svrsi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << umetnosti.
“Dušan nije odustao od svog stila ni onda kad ga je ceo grad nazivao trandžom. Čak je snimio i pesmu “Bicepsi“ i spot kao žena. Obučen je u donji veš, na sebi ima haltere, a u drugoj sceni nosi kostim trbušne plesačice i zavodljivo pleše. Nosi crnu i plavu periku”, priča izvor Kurir Starsa, navodeći da su se njegovi roditelji šokirali čim su videli šta im sin radi.

Dušanova majka, Eminu, otvoreno je govorila o sklonostima svog sina.
“Tačno je da je moj sin imao velikih problema i da su ga prozivali da je transvestit. On je nama objasnio sve. Rekao nam je da je to deo umetnosti i njegove profesije. Mi kao porodica sad sve razumemo, iako nam je u početku bilo čudno. On odlično podnosi te prozivke. Isprobao je nešto novo, i to prenosi svima, a rijaliti je najbolji način da se promoviše. Dušan je završio komunikologiju i sad je na doktorskim studijima, sve su to njegovi naučni radovi. Mogu vam reći da moj sin odlično glumi geja, i to je sve njegov posao. Ranije je imao devojke i znam da nije gej, iako mnogi misle drugačije”, brani Emina svog sina.


#svet
The post Majka brani sina: Dušan samo glumi geja i to mu odlično ide! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.