Kobra dobila drugu šansu: Jelena Milovanović opet u “Hotelu Maldivi”

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobra dobila drugu šansu: Jelena Milovanović opet u “Hotelu Maldivi”

Jelena Milovanović, na zahtev gledalaca vraćena u rijaliti “Hotel Maldivi” odakle je izbačena zbog agresije.

Kobru je za manje od jednog dana uspela da je zavoli publika “Hotela Maldivi”, koji se emituje na Hepi televiziji, ali i da navuce gnev ostalih ucesnika jer je nasrnula na Anabelu Šćekić Tigricu.

Ušla je burno u serijal “Hotel Maldivi”, učešćem na žurki, posle koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je postala ravnopravni takmičar u borbi za 70.000 evra.

Posvađala se sa svima, pokazala da je s razlogom zovu Kobra, ali kad je nasrnula na Anabelu Šćekic Tigricu reagovala je produkcija Hepi televizije i udaljila je iz daljeg takmičenja.

Međutim, pošto su se telefoni Hepi televizije usijali i svi tražili da se Kobra vrati, na portalu Hepi televizije stizalo je na stotine poruka, a napravljena je Fejsbuk stranica, kao podrška povratku klaberke iz Resnika.

Podsećamo, Jelena Milovanović je iz Resnika, druži se sa opasnim momcima, od jednog od njih nedavno je dobila na poklon i Golf 5, a glasno je svima ulaskom u rijaliti rekla da su se uplašili od nje. Koliko je zabavna, nije stigla da pokaze, jer je zbog svoje eksplozivne prirode izbačena, ali, obećala je da će ovog puta biti drugačije.

“Dobila sam drugu šansu i neću da je prokockam, jer vredi boriti se za 70.000 evra i to samo svojom ličnošću i harizmom”, poručila je gledaocima pre nego sto je ušla u “Hotel Maldivi”.

Njoj se najmanje u rijalitiju obradovao Brendon, koji je stalno meta Kobrinog zadirkivanja.

Kobra je inače veliki patriota, tokom poplava u Obrenovcu prošle godine noćima je punila džakove peskom i pravila bedem.

Na njenoj Fejsbuk stranici sve slike su s podignuta tri prsta.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE NAPADA NA TIGRICU: Jelena Kobra prvo izbačena, pa vraćena u rijaliti!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015

Jelena Milovanovic, na zahtev gledalaca vraćena u rijaliti "Hotel Maldivi" odakle je izbačena zbog agresije..Jelenu Milovanović za manje od jednog dana uspela je da je zavoli publika Hotela Maldivi, ali i da navuče gnev ostalih učesnika jer je nasrnula na Anabelu Šćekić Tigricu...Ušla je burno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.