Jedno vreme neću ići u Deželu

Izvor: 011vodič.com, 14.Feb.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedno vreme neću ići u Deželu

Posle upale pluća zbog koje je Bora Čorba u bolnici morao da provede skoro dva meseca, veza sa Dubravkom iz Ljubljane je upala u krizu. Da li je Bora ostavio devojku sa kojom je prošle zime bio na Maldivima, ostaće misterija još neko vreme. Ipak, roker nije demantovao da je veza doživela fijasko.
– Rekao sam da na pitanja iz privatnog života više neću da odgovaram. Ono što mogu da kažem je da izvesno vreme neću ići >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Deželu. Imam puno posla u narednom periodu – rekao nam je Bora.
Ni njegov menadžer Gane Pecikoza nije hteo da sa sigurnošću potvrdi ovu priču.
– Nikad se ne mešam u Borine lične stvari. Znam samo da je meni kao menadžeru uvek bilo najbolje kada nije bio sa nekom devojkom. Tadam bi se potpuno posvetio koncertima i pisao najlepše pesme – kaže Gane koji priprema za proleće veliku turneju “Riblje Čorbe” po regionu, a od 15 maja u Australiji.
Bora je sa Dubravkom, koja je znatno mlađa od njega, provodio vreme u Ljubljani skoro svakog vikenda u poslednjih godinu dana. Čak je napravio tatoo posvećen njoj.
– Obožavam novu tetovažu na kojoj je lik jedne moje mlade obožavateljke. Imam nekoliko tetovaža, a prvu od njih, riblju kost, napravio sam pre 30 godina. Neću da otkrivam detalje veze s devojkom iz Slovenije. Reći ću vam samo da smo u vezi devet meseci, lepo nam je, išli smo zajedno na Maldive. Ona mi nije verenica i neću živeti u Sloveniji, kao što piše tamošnja štampa. Mnogi se pitaju šta ja radim u Ljubljani s mladom ribom. A mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako da me je naterala da smršam 20 kilograma. Nije mi problem da putujem kod nje svake nedelje i po nekoliko puta jer se ona bavi organizacijom mojih putovanja – govorio je Bora.

The post Jedno vreme neću ići u Deželu appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bora raskinuo s Dubravkom iz Slovenije?

Izvor: Svet, 15.Feb.2015, 13:22

Posle upale pluća zbog koje u bolnici morao da provede skoro dva meseca, veza Bore Đorđevića sa Dubravkom iz Ljubljane je upala u krizu. Da li je Bora ostavio devojku sa kojom je prošle zime bio na Maldivima, ostaće misterija još neko vreme. Ipak, roker nije demantovao da je veza doživela fijasko.. “Rekao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.